عنوان اصلی لاتین : Effect of physical form of forage on performance, feeding behavior, and digestibility of Holstein calves
عنوان اصلی فارسی مقاله: اثر شکل فیزیکی علوفه بر عملکرد، تغذیه رفتار و قابلیت هضم گوساله هلشتاین.
مرتبط با رشته های : صنایع غذایی - زیست شناسی
نوع فایل ترجمه : ورد آفیس(که دارای امکان ویرایش می باشد)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 14 صفحه
کلمات کلیدی مربوطه با این مقاله: ندارد
برای دریافت رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک نمایید
_______________________________________
بخشی از متن ترجمه:
شکل
فیزیکی علوفه ممکن است به رشد سیرابی کمک کند که این خود ممکن است باعث
افزایش وزن بدن، کاهش مواد موجود (DM) یا مصرف غذا، هضم غذا، و در نتیجه
باعث سلامت لبنیاتی گوساله شود. هدف این تحقیق بررسی دو شکل متفاوت مصرف
علوفه توسط روی رفتار، قابلیت هضم ظاهری، و رفتار تغذیه ای گوساله های جوان
شود. 20 گوساله ی نر هولستین(46. 8}1. 2kg) به صورت تصادفی علامت گذاری
شدنداز بدو تولد با یکی از دو روش تغذیه ای در جایی که آنها را در معرض یک
جیره غذایی پیچیده قرار می دهند (بر اساسیک مبنای DM) 90% تغلیظ پودر آغازی
و هر یک از این دو تا (1) 10% به صورت درشت تکه شده (3-4cm) یونجه (CRS؛
n=10( یا (2) 10% زمین عالی (2 mm) علف یونجه (FN؛ n=10). به همه گوساله
ها 8 لیتر شیر جایگزین (MR؛ 1. 2 KG از DM) از بدو تولد؛ مقدار MR به طور
پیشرونده کاهش پیدا کرد بعد از WK برای قادر ساختن از شیر گرفتن با اتمام
هفته هفتم. مطالعه و بررسی تمام شد بعد از هفته هشتم. مصرف جیره مخلوط، MR،
و آب روزانه کاهش پیدا کرد، و گوساله ها اضافه وزن پیدا کردند دو بار در
عرض یک هفته. نمونه های غذا و پس مانده های آن در عرض هفته هفتم و هشتم
برای بررسی محتوای تغذیه.
مصرف جیره مخلوط، MR ، و آب به صورت
روزانه گزارش شد و گاوها دو بار در هفته وزن می شوند. نمونه های غذا و پس
مانده های غذایی در هفته 7 و 8 برای ارزیابی های محتوی غذایی جمع آوری
شدند. داده های رفتاری برای هر گاو برای مدت دو ساعت در طول هفته 6 و 8ام
برای یک ارزیابی کلی هر حیوان 28 ساعت در هفته مورد ارزیابی قرار گرفت.
کلیه فضولات در طول هفته 8ام برای تعیین قابلیت هضم جمع آوری شدند. گاو ها
تغذیه شده با CRS در واقع DM بیشتری نسبت به انوع FNدارند.
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
بخشی از متن انگلیسی
In addition to forage content of the diet, particle sizeinfluences the ruminal environment, VFA production,and papillae structure and function. Feeding diets thatare chopped or ground to fine particle sizes results indecreased rumen pH and cellulolytic bacteria popula-tions (Beharka et al., 1998). Particle size clearly affectsrumen environment; however, it is unclear whether fi-ber particle size or total fiber content of preweaned calfdiets has the greatest influence on early rumen develop-ment. Considering the need to optimize the solid feedconsumption and rumen development of young calves,the objective of this study was to evaluate the effects ofparticle size of forage mixed with a starter concentrateon calf performance, digestibility, and feeding behavior.The hypothesis of this study was that forage particlesize would influence rumen development of dairy calves,and would be reflected in increased feed consumption