عنوان اصلی لاتین :
Optimizing chocolate production through traceability: A review of the influence of farming practices on cocoa bean quality
عنوان اصلی فارسی مقاله: بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی:بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت دانه کاکائو
مرتبط با رشته های : کشاورزی - صنایع غذایی
نوع فایل ترجمه : ورد آفیس(که دارای امکان ویرایش می باشد)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 39 صفحه
کلمات کلیدی مربوطه با این مقاله: شکلات،قابلیت ردیابی،دانه های کاکائو،کیفیت مواد غذایی،بهینه سازی،زنجیره تامین.
برای دریافت رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک نمایید
_______________________________________
قسمتی از ترجمه:
با
توجه به تحولات اخیر در سیستم های ردیابی در حال حاضر امکان مبادله مقدار
قابل توجه داده ها از طریق زنجیره عرضه مواد غذایی وجود دارد. شیوه های
کشاورزی ارگانیک توسط کشاورزان کاکائو با اعمال زنجیره تامین شکلات به شدت
تحت تاثیر پارامترهای کیفیت مختلفی از جمله شکلات بوده است. با این حال
اطلاعات مربوط به این اعمال به طور معمول بر تولید کننده شکلات نمی رسد. در
نتیجه مشخصات بسیاری از مواد خام را نمی توان در عملیات در نظر گرفته و
تاثیر آن را در فرایند تصمیم گیری مربوط به تولید شکلات دید. در سال های
اخیر بسیاری در مطالعات در زمینه بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی خاص در
تولید دانه های کاکئو و پارامترهای کیفیت شکلات انجام شده است. با این حال
هیچ تجزیه و تحلیل جامعی از متغیرهای فرایند در زنجیره انجام نشده و اثراتی
برروی کیفیت دیده نمی شود. در این مقاله با بررسی و طبقه بندی منابع موجود
در این بحث از نظر متغیرهای پروسه در سراسر زنجیره و اثرات آنها بر کیفیت
و عطر وطعم دانه های کاکائو و محصول نهایی شکلات را انجام داده ایم. پس از
تجزیه و تحلیل مطالعات قبلی قادر به شناسایی مزایای بالقوه با استفاده از
داده های مربوط به فعالیت های کشاورزی در فرایند تولید عملکرد را کاهش
داده و جهت برای تولید شکلات در اینده را به همراه دارد.
کلیدواژه ها:
فهرست:
1-مقدمه
2-متغیرهای زنجیره
2-1 کشاورزی
2-1-1 ارقام
2-1-2 فصل زراحی در کشور مبدا
2-2 ذخیره سازی پوسته و غلاف
2-3 تخمیر
2-3-1 روش های تخمیر
2-3-2 تخمیر به روش میکروبی
2-3-3 مدت زمان تخمیر
2-3-4 هوادهی در طول تخمیر
2-3-5 مواد استارتر
2-4 خشک کردن
2-4-1 مدت زمان و درجه حرارت
2-4-2 روش های خشک کردن
2-5 حمل و نقل
3 بحث در مورد منافع بالقوه
3-1 مشخصات طعم
3-2 بهینه سازی فرایند
3-3ارتقای سلامت
4-تحقیقات بیشتر
5نتیجه گیری
6تقدیر وتشکر
7منابع
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
بخشی از مقاله انگلیسی
2. Variables in the chain
In this section we present our literature review of the variablesrelated to the production of cocoa beans and their effects on cocoabeans as well as on chocolate. All the analyzed literature is classi-fied inAppendix A, which contains a large matrix that relates thevariables related to the farming practices and their influence on theproducts from cocoa bean to chocolate. For each relation, weincluded the references to the analyzed studies.Fig. 2summarizesthe production processes to produce cocoa beans and the relatedvariables. In each of the following sub-sections we review theliterature on a specific variable.