دانلود ترجمه مقاله دستورالعمل های بهداشتی در رابطه با استفاده ماهیان و آبزیان دریاچه ای و رودخانه ها
عنوان اصلی لاتین : Health Advisory for Fish and Shellfish from Clear Lake, Cache Creek, and Bear Creek
عنوان اصلی فارسی مقاله: دستورالعمل های بهداشتی در ارتباط با مصرف ماهیان و آبزیان دریاچه ای و رودخانه ها.
مرتبط با رشته های : زیست شناسی - شیلات
نوع فایل ترجمه : ورد آفیس(که دارای امکان ویرایش می باشد)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 4 صفحه
کلمات کلیدی مربوطه با این مقاله: ندارد
برای دریافت رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک نمایید
_______________________________________
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
بخشی از ترجمه:
چرا OEHHA (سازمان بهداشت محیط زیست) دستورالعمل های بهداشتی جدیدی را در ارتباط با ماهیان دریاچه ای و جویبارها ارائه می دهد ؟
دستورالعمل
های مربوط به مصرف ماهی در سال 1987 در ارتباط با دریاچه ها مطرح شد. از
آن زمان به بعد، نمونه های بسیار زیادی از ماهیان به عنوان بخشی از این
مطالعات در ارتباط با آلودگی های جیوه ای آن در دریاچه ها و نهرها جمع آوری
شد. سازمان بهداشت محیط زیست (OEHHA) از اطلاعات مربوط به این بررسی ها
استفاده کرد تا دستورالعمل های مربوط به این دریاچه ها و توسعه
دستورالعملهای مصرف که به بازتاب دادن اطلاعات علمی حال حاضر بر روی جیوه
می پردازد، را به روز کند. همچنین ماهیان از نظر داشتن جیوه در این نهرها
مورد بررسی قرار گرفتند. این سازمان از نتایج مربوطه استفاده کرد تا
دستورالعملهایی را در ارتباط با ماهیگیری تفریحی افراد از این مجموعه
دریاچه ها ارائه دهد.
مجموعه ای از این دستورالعمل ها در ارتباط
با زنان باردار و افراد 17 سال به پایین که نسبت به متیل جیوه دارای حساسیت
بیشتری می باشند ( بیشترین میزان جیوه ای که در ماهیان وجود دارد) کاربرد
دارد. مجموعه دوم آن زنانی که در دوران بعد از بارداری و مردان نیز کاربرد
دارد.
از آن جایی که متیل جیوه، سیستم عصبی را تحت تاثیر قرار می
دهد، زنان باردار و کودکان زیر 17 سال برای خوردن این ماهیان می بایت نکات
ایمنی را رعایت کنند.
چرا جیوه در ماهیان این مناطق یافت شد ؟
آلودگی
جیوه در ماهیان یک مشکل جهانی می باشد. تشعشع توسط آتشفشان ها و نیروگاه
های سوختی باعث انتشار جیوه در هوا می شوند که قبل از قرار گرفتن در درون
اقیانوس ها، دریاچه ها و مخازن آب، می تواند در سرتاسر جهان پخش شود.
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
بخشی از مقاله انگلیسی
No. Fish are a nutritious part of your diet when eaten in moderate amounts. By
following OEHHA’s guidelines for eating fish from this region, you can reduce your risk
of health effects from exposure to methylmercury. This fact sheet provides proposed
guidelines to help you determine how much fish you should eat.
In addition, because almost all ocean and freshwater fish contain some level of
methylmercury, you should consider your total fish consumption when making choices
about how much fish to eat. OEHHA recommends that women of childbearing age and
children aged 17 years and younger do not eat shark, swordfish, king mackerel, or
tilefish. This advice is consistent with recent national advice. In addition, women of
childbearing age and children can safely eat up to two meals a week of a variety of
commercial fish, but only if they do not eat sport fish from local water bodies in the same
time period. If you also eat fish caught from other water bodies in California, check
whether OEHHA has issued an advisory for that location. If there is no advisory for a
specific water body, women of childbearing age and children should limit their
consumption of sport fish from that water body to one meal a week.