عنوان اصلی لاتین : Electrocatalytic oxidation of some carbohydrates by poly (1-naphthylamine) / nickel modified carbon paste electrode
عنوان اصلی فارسی مقاله: اکسیداسیون الکتروکاتالیتیک برخی کربوهیدرات ها توسط پلی (1-نافتیلامین)/ نیکل و تبدیل به خمیر الکترود کربنی.
مرتبط با رشته: زیست شناسی
نوع فایل ترجمه : ورد آفیس(که دارای امکان ویرایش می باشد)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 14 صفحه
کلمات کلیدی مربوطه با این مقاله: خمیر الکترود کربنی، 1-نافتیلامین، کربوهیدرات، الکترو پلیمریزاسیون، ولتا متری چرخشی
برای دریافت رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک نمایید
_______________________________________
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
بخشی از ترجمه:
روش
تولید سریع پلیمری، تجدید پذیر و پوشیده شده با سطح الکترودی پیشنهاد می
شود که در حالت الکترو پلیمریزاسیون مونومری که به صورت خمیر الکترود کربن
تغییر یافته قرار می گیرد. یک خمیر الکترود کربن توسط 1- نفتیلامینی که
برای نشان دادن این راهکار مورد استفاده قرار میگیرد تغییر شکل میدهد. سپس
یونهای Ni(II) با غوطه ور شدن الکترود تغییر یافته در یک محلول یونی 0.1
مول Ni(II) ترکیب میشوند. خصوصیات الکتروشیمیایی این الکترود تغییر شکل
یافته ، رفتار اکسایش – کاهش پایداری را در جفت های Ni(III)/Ni(II) حتی
پس از 500 چرخه ی پتانسیلی نشان میدهد. همچنین، آزمایش های ولتا مترهای
چرخشی و کرنو آمپر متریک نشان میدهد که گلوگز اکسید شده در سطح این نیکل
توزیع پلیمری پیدا می کند و به الکترود کربن می چسبد.الکترود بطور موفقیت
آمیزی در اکسیداسیون الکتروکاتالیتیک کربوهیدرات های گوناگون دیگر استفاده
شد. در نهایت ، جریان اوج اکسیداسیون الکتروکاتالیک تمامی کربوهیدرات های
آزمایش شده غلظتی بصورت خطی دارند که مقدار آنها را به راحتی می توان بدست
اورد.
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
قسمتی از متن انگلیسی
On the basis of the above equation, the slope of Ep vs.
log v plot is b=2, where b indicates the Tafel slope. The
slope of the Ep vs. log v plot is dEp=dðlog vÞ which was
found to be 0.0432 V for glucose in this work (Fig. 6(A)),
so, b ¼ 0:0864 V. This slope indicates that a one electron
transfer process is the rate limiting step, assuming a
transfer coefficient of a ¼ 0:68, for glucose. The number
of electrons involved in the rate-determining step, can be
obtained using another method. Tafel plots (Fig. 6(B))
were drawn using the data from the rising part of the
current–voltage curve at a scan rate of l0 mV s1 for
1 mM of glucose. A slope of 0.0869 V/decade or 11.5 (V/
decade)1 was obtained indicating a one-electron process
which was rate limiting, assuming a transfer coefficient of
a ¼ 0:68. The results obtained from the two different
methods are in good agreement. By use of this method,
values of a for galactose, lactose, maltose, sucrose and
sorbitol were calculated and are reported in Table 1.