عنوان اصلی لاتین : Effects of changing the essential and functional fatty acid intake of dairy calves
عنوان اصلی فارسی مقاله: تاثیرات تغییر اسیدهای چرب کاربردی و ضروری مصرف شده در گوساله های شیرده.
مرتبط با رشته های : صنایع غذایی - زیست شناسی
نوع فایل ترجمه : ورد آفیس(که دارای امکان ویرایش می باشد)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 11 صفحه
کلمات کلیدی مربوطه با این مقاله: ندارد
برای دریافت رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک نمایید
_______________________________________
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
بخشی از ترجمه:
اطلاعات
محدودی درباره تاثیر و لزوم اسیدهای چرب خاص برای گوساله های شیرده وجود
دارد. رژیم غذایی آغازی که شامل ذرت و آرد دانه سویا است، در ایالات متحده
معمول می باشد، مقدار C18:3 آن کم است و نسبت C18:2 به C18:3 با توجه به
مقدار توصیه شده آن برای نوزادان انسانها تقریبا زیاد است.علاوه براین،
دیگراسیدهای چرب کاربردی (C20:4، C20:5 و C20:6) که از C18:2 و C18:3
گرفته شده، فوایدشان برای گونه های یک معده ای ثابت گردیده است. بنابراین
در مورد تاثیر افزودن نمک کلسیم از روغن کتان ( که مقدار C18:3 آن بالا
است ) یا روغن ماهی ( که مقدار C20:4، C20:5 و C20:6 آن بالا است ) به
رژیم غذایی آغازکننده گوساله هایی که کمتر از 3 ماهه سن دارند، تحقیق شده
است. در تحقیق 1، 48 گوساله ی نر Holstein ( به وزن1.4 32.2± کیلوگرم ) که 2
تا 3 روزه بودند با 1 تا 4 رژیم درمانی آغازی تغذیه شدند که حاوی :
•بدون روغن ماهی یا کتان
•0.125 درصد نمک کلسیم از روغن کتان
•0.250 درصد نمک کلسیم از روغن کتان
•0.25 درصد نمک کلسیم از روغن ماهی
پیش
غذا یا آب به صورت اختیاری به گوساله داده می شود. در طول 56 روز اول،
گوساله ها به صورت انفرادی در آغل نگه داری می شدند. از آغاز تا روز بیست و
هشتم به گوساله 26 درصد پروتئین خام و شیر 17 درصد چربی دار جایگزینی داده
می شد.
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
قسمتی از متن انگلیسی
from what appeared to beClostridiuminfection and allthe data from that calf was removed before analysis.Approximately 110% of the estimated feeds neededfor each study was manufactured at one time. Samplesof manufactured feeds were collected from every otherbag (22.7 kg) of feed at the time of manufacture. Ap-proximately 110% of the estimated hay needed for eachstudy was purchased at one time and samples were takenfrom each bale (approximately 20-kg bales). Compositeswere analyzed (AOAC, 1996) before the animal phaseof the studies for DM (oven method; method 930.15),CP (Kjeldahl; method 988.05), fat [milk replacer usingalkaline treatment with Röse-Gottlieb method (method932.06); starters and hay using diethyl ether extraction(method 2003.05)], fatty acids (GC; method 963.22),and Ca and P (dry ashing, acid digestion, analysisby inductively coupled plasma spectrometry; method985.01). The chopped hay fed in the group pens wasmixed, mostly grass hay (timothy,Phleum pratenseL.).In trial 1, the hay averaged 86.8% DM, 15.9% CP (DM).In trial 2, the hay averaged 87.3% DM and 16.5% CP(DM)