عنوان اصلی لاتین :
Application of Prebiotics and Probiotics in Poultry Production1
عنوان اصلی فارسی مقاله:
کاربرد پری بیوتیک وپروبیوتیک در تولیدات طیور
مرتبط با رشته های :
دامپزشکی - علوم دامی
نوع فایل ترجمه : ورد آفیس(که دارای امکان ویرایش می باشد)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 15 صفحه
کلمات کلیدی مربوطه با این مقاله: ندارد
برای دریافت رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک نمایید
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
میکروبهای
روده ای - اپی تلیوم وسیستم ایمنی در برابر عوامل بیماری زای روده مقاومت
می کنند. اطلاعات اخیر نشان می دهد که پایداری ومقاومت سیستم ایمنی تنها به
علت مجموع اجزاء نمی باشد، اما باید یاد آوری کنیم که این مولفه ها عواملی
هستند که پایداری سیستم ایمنی رادر حد تعدیل نگه می دارند. باید از ابتلا
به بیماریهایی که بوسیله سیستم ایمنی ایجاد می شوند جلوگیری کنیم . این
جانداران کوچک جانداران میکروبی ناسازگارگفته می شوند که بوسیله تداخل
میکروبی که دربرابر عوامل بیماری زا نوعی مانع ایجاد می کنند . باکتریهای
روده ای که بطور طبیعی در سیستم ایمنی وجود دارند از ایجاد بعضی ازبیماریها
جلوگیری می کنند واین جلوگیری بوسیله همکاری ورقابت وجایگزینی وحرکت در
تولید مواد غذایی – توید ترکیبات سمی وایجاد تحریک در سیستم ایمنی است.
این
مکانیسم ها برای مقابله با بیماری به تنهایی عمل نمی کنند بلکه ممکن است
این مکانیسم ها جلوگیری کنند ویا با هم یا با مکانیسم های دیگر ترکیب شوند .
غذاهای تخمیری اگر با هم مورد استفاده قرار گیرند موجب بهبود وسلامتی می
شوند وهمچنین باکتری های اسید لاکتیک وعوامل دیگری سبب پیشرفت بهبودی می
شوند . تحققات اخیر نشان می دهد که باکتری های اسید لاکتیک وجانوران کوچک
ومیکروسکوپی ریز دیگری هستند که مقاومت در برابر بیماری ها را افزایش می
دهند .باکتری اسید لاکتیک می تواند غنی شود . اثر میکروبهای روده ای که با
تغذیه مواد کربوهیدراتی ایجاد می شود این است که مقاومت باکتریایی در
انسان نسبت به آنتی بیوتیک ها افزایش داده می شود . به این دلیل علاقه به
عدم استفاده از آنتی بیوتیک ها برای درمان دامها دربین مردم وحکومت ها کم
شده است .
راه حل دسترسی به درمانهای فرعی آنتی بیوتیکی در
دامها استفاده از میکروارگانیسم های ریز (پروبیوتیک ) است . پروبیوتیک ها
جاندارانی هستند که قبلا در لایه های زیرین بودند که توسعه یافته وبصورت
گروههای باکتریایی ویا بصورت ترکیباتی از پروبیوتیک ها وپری بیوتیک ها
(ساین بیوتیک ها ) در آمده اند . تحقیقات تاکیید دارند که فایده ی تغییر
شکل یابنده این است که باکتری های لایه های زیرین را مشخص می کنند زیرا به
نظر می رسد که آنها به نهوی برسلامتی تاثیر دارند.
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
قسمتی از متن انگلیسی
INTRODUCTION
Enteric diseases are an important concern to the poultryindustry because of lost productivity, increased mortality,and the associated contamination of poultry products forhuman consumption (human food safety). With increas-ing concerns about antibiotic resistance, the ban on subth-erapeutic antibiotic usage in Europe and the potential fora ban in the United States, there is increasing interest infinding alternatives to antibiotics for poultry production.Prebiotics and probiotics are two of several approachesthat have potential to reduce enteric disease in poultryand subsequent contamination of poultry products. Pro-biotic, which means “for life” in Greek (Gibson and Fuller,2000), has been defined as “a live microbial feed supple-ment which beneficially affects the host animal by im-proving its intestinal balance” (Fuller, 1989). Prebioticsare defined as “a nondigestible food ingredient that bene-ficially affects the host by selectively stimulating thegrowth and/or activity of one or a limited number of
Enteric diseases are an important concern to the poultryindustry because of lost productivity, increased mortality,and the associated contamination of poultry products forhuman consumption (human food safety). With increas-ing concerns about antibiotic resistance, the ban on subth-erapeutic antibiotic usage in Europe and the potential fora ban in the United States, there is increasing interest infinding alternatives to antibiotics for poultry production.Prebiotics and probiotics are two of several approachesthat have potential to reduce enteric disease in poultryand subsequent contamination of poultry products. Pro-biotic, which means “for life” in Greek (Gibson and Fuller,2000), has been defined as “a live microbial feed supple-ment which beneficially affects the host animal by im-proving its intestinal balance” (Fuller, 1989). Prebioticsare defined as “a nondigestible food ingredient that bene-ficially affects the host by selectively stimulating thegrowth and/or activity of one or a limited number of