عنوان اصلی لاتین : Antimicrobial Properties of Socks Protected with Silver Nanoparticles
عنوان اصلی فارسی مقاله: خواص ضد میکروبی جوراب های محافظت شده با نانوذرات نقره.
مرتبط با رشته : شیمی
نوع فایل ترجمه : ورد آفیس(که دارای امکان ویرایش می باشد)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 13 صفحه
کلمات کلیدی مربوطه با این مقاله: ذرات نانونقره، ضد میکروبی، جوراب پنبه ای، جوراب کتانی، منسوجات.
برای دریافت رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک نمایید
_______________________________________
قسمتی از ترجمه:
در
اینجا خواص ضد میکروبی جوراب های حاوی نانوذرات نقره مورد مطالعه قرار
گرفته است. بدین منظور دو نوع جوراب استفاده شد. نمونه اول، جوراب %100
کتانی آغشته شده با یک نمونه حاوی نانوذرات نقره و نمونه دیگر جوراب %55
پنبه ای حاوی نانونقره بود. خواص ضد میکروبی نمونه ها در برابر باکتری گرم
مثبت و گرم منفی و همچنین مخمر سنجیده شد. مشخص شد نمونه ای که برای آغشته
کردن جوراب کتانی استفاده شده بود، فعالیت ضد میکروبی گسترده ای را در
برابر انواع باکتری گرم مثبت و گرم منفی و همچنین مخمر کاندیدا آلبیکانس
از خود نشان می دهد. اثربخشی عمل ضد میکروب کردن به عواملی مانند نوع
میکرو ارگانیسم، تعداد سلول و غلظت نانوذرات نقره بستگی دارد. جوراب های
پنبه ای نیز خواص ضد میکروبی مناسبی در برابر استافیلوکوک اپیدرمیدیس از
خود نشان دادند.
مقدمه:
در
چند دهه گذشته، محققان به تولید منسوجاتی که حاوی عوامل ضد میکروب باشد
علاقه مند شده اند. مواد مختلفی مانند عوامل اکسیدکننده، منعقدکننده ها و
ترکیبات آمونیوم نوع چهارم و یا فلزی مورد استفاده قرار گرفته است. بسیاری
از این مواد مضر و یا سمی هستند در حالی که نانونقره جزء مواد بی خطر به
حساب می آید.
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
بخشی از مقاله انگلیسی
Antimicrobial effectiveness is strongly
dependent on the concentration of silver
nanoparticles, on their shape and size and
even on the conditions, such as the pH of
the environment [34 – 37]. Sathishkumar
et al. [38] used E. coli as model bacteria
to test the bactericidal effect of the nano-crystalline
silver particles produced.
They observed 79.6% and 99.1% growth
inhibition with 25 and 50 mg l-1 of nanosilver,
respectively, for bacteria grown.
Shahrokh and Emtiazi [39] observed
antimicrobial properties of nanosilver
at low concentration. The growth of
S. aureus, Bacillus sp. and E. coli was inhibited
at 0,5, 1 and 2 ppm of nanosilver,
respectively. Moreover, Ruparelia et al.
[40] reported a different inhibitory effect
of silver nanoparticles depending on the