دانلود ترجمه مقاله کمّی سازی سویا RR (مقاوم در برابر رانداپ) در غذای مشتق شده از سویا با روش PCR زمان واقعی (ترجمه فارسی)
دسته: علوم پایه
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 343 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 12
تعداد صفحات انگلیسی 12 صفحه (2973 کلمه) تعداد صفحات ترجمه فارسی 11 صفحه ترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهش مقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایش به همراه ترجمه شکل و جدول هر 250 کلمه 1 صفحه میباشد منظور از 250 کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست زیر قیمت بازار
قیمت فایل فقط 9,000 تومان
کمّی سازی سویا RR (مقاوم در برابر رانداپ) در غذای مشتق شده از سویا با روش PCR زمان واقعی (ترجمه فارسی)
نمونه ترجمه
خلاصه
خلاصه
افزایش
قابل توجهی در رشد موجودات اصلاح شده ژنتیکی در سالهای اخیر مشاهده شده
است. به عنوان یک نتیجه از مقدمه چینی در بازار محصولات زراعی اصلاح شده
ژنتیکی (تراریخته)، قانونی در سراسر جهان برای مقابله با این سوال وضع شده
که آیا از آن استفاده شود و یا لیبل گذاری مورد نیاز بر روی محصولات
تراریخته و مشتقات آن صورت بگیرد. هدف از این کار شناسایی و کمی سازی سویا
تراریخته در محصولات مشتق شده سویا است که در بازار تجاری در فلوریانو،
برزیل به فروش میرسد و آن با هدف تجزیه و تحلیل مبتنی بر واکنش زنجیره ای
پلیمراز هست. از شصت و دو نمونه پروتئین سویا ساخته شده و نمونه شیر سویا
پودر شده مورد بررسی قرار گرفته، چهل نمونه شامل سویا (RR) بوده است.
تجزیه و تحلیل کمی نشان داد که تنها دو تا از چهل نمونه RR بالا 1٪ داشته
است.
کلمات کلیدی مواد غذایی تراریخته، تجزیه و تحلیل واکنش زنجیره ای پلیمراز، واکنش زنجیره ای پلیمراز زمان واقعی، محصولات سویا
دانلود ترجمه مقاله کمّی سازی سویا RR (مقاوم در برابر رانداپ) در غذای مشتق شده از سویا با روش PCR زمان واقعی (ترجمه فارسی)
برچسب ها : کمّی سازی سویا RR (مقاوم در برابر رانداپ) در غذای مشتق شده از سویا با روش PCR زمان واقعی (ترجمه فارسی) , کمّی سازی سویا RR (مقاوم در برابر رانداپ) در غذای مشتق شده از سویا با روش PCR زمان واقعی