ترجمه مقالات

دانلود مقالات ترجمه شده و دریافت رایگان متون انگلیسی

ترجمه مقالات

دانلود مقالات ترجمه شده و دریافت رایگان متون انگلیسی

وب دانلود رایگان مقالات انگلیسی و خرید ترجمه مقالات
کلمات کلیدی

دانلود ترجمه مقالات بازاریابی

تجارت

مقاله ترجمه شده مکانیک

مقاله در مورد تجارت الکترونیک

مقاله انگلیسی رضایت مشتری

مقاله درباره تولید پراکنده (DG)

مبدل منبع ولتاژ

مقاله در مورد سفته باز

مقاله در خصوص بنیادگرایان

مقاله انگلیسی حباب احتکار

مقاله انگلیسی بازارهای کارا

بانکداری و امور مالی

مقاله در مورد تحقیقات بتزاریابی آسیا

مقاله انگلیسی جهانی سازی

دانلود مقاله در مورد رفتار مصرف کننده

دانلود مقاله تحقیقات بازاریابی بین المللی

مقاله روابط کاهندگی موج برشی و ویسکوزیته گوشته

مقاله درباره توموگرافی امواج سطحی

مقاله در خصوص درجه حرارت گوشته

دانلود مقاله ضخامت لایه لیتوسفر

ترجمه مقالات زمین شناسی

مقاله درباره رضایت مالیات دهنده

مقاله در خصوص تحلیل عامل درجه دوم

مقاله انگلیسی کیفیت اطلاعات

دانلود کیفیت سیستم

دانلود مقاله سیستم ثبت مالیات آنلاین

مقاله درباره اجرای عملیاتی

مقاله در خصوص مطالعه رویداد

مقاله انگلیسی برون سپاری منابع انسانی اداری

مدیریت منابع انسانی

دانلود ترجمه مقاله نگرش کارشناسان اتحادیه اروپا نسبت به استفاده از GMO در غذا و تغذیه و صنایع دیگر (ترجمه فارسی)

نگرش کارشناسان اتحادیه اروپا نسبت به استفاده از GMO در غذا و تغذیه و صنایع دیگر (ترجمه فارسی) دسته: علوم پایه
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 500 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 13

تعداد صفحات انگلیسی 13 صفحه (3313 کلمه) تعداد صفحات ترجمه فارسی 13 صفحه ترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهش مقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایش به همراه ترجمه شکل و جدول هر 250 کلمه 1 صفحه میباشد منظور از 250 کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست زیر قیمت بازار

قیمت فایل فقط 10,000 تومان

خرید

نگرش کارشناسان اتحادیه اروپا نسبت به استفاده از GMO در غذا و تغذیه و صنایع دیگر (ترجمه فارسی)
نمونه ترجمه
چکیده

این مقاله به بررسی نگرش کارشناسان اتحادیه اروپا نسبت به استفاده از ارگانیسمهای اصلاح شده ژنتیکی (GMO) در مواد غذایی، غذا و سایر صنایع با نگاه در حال توسعه به یک مدل کلی از نظریه کارشناسان اتحادیه اروپا (EU) در این سطح می پردازد. مهندسی ژن  در سال های اخیر با میزبانی از برنامه های جدید در پزشکی، کشاورزی و سایر رشته ها، پیشرفت های سریعی داشته است.
سابقه مصرف، جنبه های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و جنبه های دیگر و درک خطر مربوط به این محصولات و تمایل مصرف کنندگان به خرید محصولات تراریخته  (GM) از کشوری به کشور دیگر و همچنین در روند تصمیم گیری آنها متفاوت است.
هدف از این مطالعه بررسی نظر و نگرش کارشناسان اتحادیه اروپا درگیر در فرایند تصمیم گیری GMO نسبت به استفاده از GMO در مواد غذایی، غذا و سایر صنایع است. برای حصول این هدف، جنبه های مربوطه با استفاده از پاسخهای یک نظرسنجی که برای استخراج واکنش کارشناسان به روش های مختلف برای استفاده از GMO طراحی شده، تجزیه و تحلیل شده است.
لغات کلیدی : نگرش مصرف کننده، تصمیم گیری، GMO، درک خطر

دانلود ترجمه مقاله نگرش کارشناسان اتحادیه اروپا نسبت به استفاده از GMO در غذا و تغذیه و صنایع دیگر (ترجمه فارسی)

برچسب ها : نگرش کارشناسان اتحادیه اروپا نسبت به استفاده از GMO در غذا و تغذیه و صنایع دیگر (ترجمه فارسی) , نگرش کارشناسان اتحادیه اروپا نسبت به استفاده از GMO در غذا و تغذیه و صنایع دیگر