دانلود ترجمه مقاله شیوه های تازه غیر اسیدی کردن روغن های خوراکی – deacidification
قسمتی از متن انگلیسی:
In the oils and fats industry, non-oily acidic material is important not only for consumer acceptance, but can be produced on a large economic impact. Ghyrasydy methods of chemical, physical and micelles used in the industry. Several non-acidic barrier associated with this process are the most common. Several of the new techniques that can – as an alternative to industry practices, including Ghyrasydy biological Amrvzy- be examined, re-esterification, solvent extraction, liquid extraction and membrane technologies are critical above. The new methods independently or in combination with the technologies can be used to overcome the main obstacles to effective Knvny-
کلیدواژه: پالایش زیستی، غیر اسیدی کردن شیمیایی، فیزیکی، و میسل، استری کردن مجدد شیمیایی، فناوری غشایی، اشتخراج حلالی، استخراج مابع فرابحرانی
توضیحات
عنوان انگلیسی مقاله: New approaches in deacidification of edible oils-a review
عنوان فارسی مقاله: روش های جدید در غیر اسیدی کردن روغن های خوراکی.
دسته: صنایع غذایی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: ۲۴
جهت مشاهده توضیحات کامل تر و دانلود اصل و ترجمه این مقاله اینجا کلیک نمایید.