دانلود ترجمه مقاله اثر کود ورمی کمپوست ساخته شده بر رشد و عملکرد فلفل گلخانه ای
چکیده بخشی از مقاله انگلیسی
Review :
Pepper 6 weeks, respectively 100-80-60-40-20 or 10% of which are grafted with vermicompost fertilizer will be replaced. All plants three times a week with 200 PPM of dissolved reinforcing the systems are linked to 107 days. No
positive correlation between the increase in the production of pepper,
and the amount of N mineralization and microbial biomass N in containers
of a component or concentration of nitrogen in the tissues there
peppers
چکیده ترجمه:
کودهای ورمی کمپوست که به صورت تجاری از ضایعات مواد غذایی حاصل می
گردد ، جایگزین مجموعه ای از غلظت های متفاوت بر روی محتویات گیاهان تجاری
گلخانه ای می گردند تا بتوان به ارزیابی تاثیر آن ها بر روی رشد و تولید
فلفل های گلخانه ای پرداخت. فلفل های ۶ هفته ای به ترتیب با
۱۰۰-۸۰-۶۰-۴۰-۲۰ و یا ۱۰% از پیوند زده می شوند که با از کود ورمی
کمپوست جایگزین می شوند. تمام گیاهان سه بار در هفته با ۲۰۰ PPM از محلول
های تقویت کننده از زمان پیوند تا ۱۰۷ روز آبیاری می گردند. فلفل هایی که
در ظروفی که شامل ۴۰% از کود ورمی کمپوست حاصل از ضایعات غذایی و ۶۰% از
پرورش می یابند ۴۵% میوه بیشتر تولید کرده و دارای میانگین ۱۷% بیشتری از
محصولاتی می باشند که تنها در پرورش می یابند. میانگین قدی ، تعداد غنچه ها
و گل های فلفل که در ظروف ترکیبی پرورش می یابند شامل ۱۰ تا ۸۰ درصد از
کود ورمی کمپوست می باشند اگرچه این موارد فرق قابل توجهی از فلفل هایی که
در می رویند ندارد. هیچ ارتباط مثبتی بین افزایش تولید فلفل ، و مقدار N
معدنی و زیست توده میکروبی N در ظروف ترکیبی و یا غلظت نیتروژن در بافت های
فلفل وجود ندارد. فاکتورهایی همانند بهبود ساختارهای فیزیکی ظرف ، افزایش
در جمعیت میکروارگانیسم ها و وجود بلقوه رشد گیاه که مواد ایجاد شده توسط
میکروارگانیسم ها را در کود ورمی کمپوست تحت تاثیر قرار می دهد ، می تواند
سهمی در افزایش تولید فلفل داشته باشد.
توضیحات
عنوان انگلیسی مقاله: Effects of vermicomposts produced from food waste on the growth and yields of greenhouse peppers
عنوان فارسی مقاله: تاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده به وسیله ضایعات مواد غذایی بر روی رشد و بازدهی فلفل گلخانه ای.
دسته: کشاورزی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: ۹
جهت مشاهده توضیحات کامل تر و دانلود اصل و ترجمه این مقاله اینجا کلیک نمایید.