ترجمه مقالات

دانلود مقالات ترجمه شده و دریافت رایگان متون انگلیسی

ترجمه مقالات

دانلود مقالات ترجمه شده و دریافت رایگان متون انگلیسی

وب دانلود رایگان مقالات انگلیسی و خرید ترجمه مقالات
کلمات کلیدی

دانلود ترجمه مقالات بازاریابی

تجارت

مقاله ترجمه شده مکانیک

مقاله در مورد تجارت الکترونیک

مقاله انگلیسی رضایت مشتری

مقاله درباره تولید پراکنده (DG)

مبدل منبع ولتاژ

مقاله در مورد سفته باز

مقاله در خصوص بنیادگرایان

مقاله انگلیسی حباب احتکار

مقاله انگلیسی بازارهای کارا

بانکداری و امور مالی

مقاله در مورد تحقیقات بتزاریابی آسیا

مقاله انگلیسی جهانی سازی

دانلود مقاله در مورد رفتار مصرف کننده

دانلود مقاله تحقیقات بازاریابی بین المللی

مقاله روابط کاهندگی موج برشی و ویسکوزیته گوشته

مقاله درباره توموگرافی امواج سطحی

مقاله در خصوص درجه حرارت گوشته

دانلود مقاله ضخامت لایه لیتوسفر

ترجمه مقالات زمین شناسی

مقاله درباره رضایت مالیات دهنده

مقاله در خصوص تحلیل عامل درجه دوم

مقاله انگلیسی کیفیت اطلاعات

دانلود کیفیت سیستم

دانلود مقاله سیستم ثبت مالیات آنلاین

مقاله درباره اجرای عملیاتی

مقاله در خصوص مطالعه رویداد

مقاله انگلیسی برون سپاری منابع انسانی اداری

مدیریت منابع انسانی

دانلود ترجمه مقاله اثرات عوض شدن اسیدهای چرب لازم مصرف شده در گوساله های شیرده

عنوان ترجمه فایل فارسی: تغییر اسیدهای چرب کاربردی و ضروری مصرف شده در گوساله های شیرده.
عنوان نسخه انگلیسی: Effects of changing the essential and functional fatty acid intake of dairy calves
مرتبط با رشته های : صنایع غذایی – زیست شناسی
تعداد صفحات مقاله فارسی: ۱۱ صفحه
این فایل ترجمه شده به صورت ورد word می باشد و دارای امکان ویرایش هست.
و دریافت رایگان متون لاتین در قسمت پایین با فرمت pdf آمده دانلود است.
 ترجمه مقالات زیست شناسی, ترجمه مقالات صنایع غذایی, دانلود رایگان مقالات انگلیسی, دانلود مقالات ترجمه شده ,,
قسمتی از متن انگلیسی:
INTRODUCTION
N There is limited information on the effects and requirements of specific fatty acids for the calf. Although calves consume high-fat milk or milk replacer-based diets (≥۲۰% fat, DM basis) initially, their diet is typically very low in fat once weaned (NRC, 2001). No estimates of requirements exist for specific fatty acids or groups of fatty acids (NRC, 2001). Recently, it was demonstrated that supplementing the milk replacer with sources of C18:2 and C18:3 increased ADG and reduced days with scours (Hill et al., 2007a,b). Additionally, supplementing the starter with sources of C18:2 and C18:3 was shown to increase ADG and feed efficiency in calves up to 4 mo old (Hill et al., 2007c)
جهت مشاهده ادامه نمونه متن پارسی این مقاله بر روی متن زیر کلیک نمایید.

دانلود ترجمه مقاله اثرات عوض شدن اسیدهای چرب لازم مصرف شده در گوساله های شیرده

.