ترجمه مقاله بهبود سازی پارامترهای پردازش پالایشگاه آسیاب شکلات
چکیده در مورد مقاله ترجمه شده :
مدل دوم داده ها را بررسی می کند. ضریب مصرف انرژی نیز مهم بوده و
همچنین محتوای مقدار اهن و اندازه ذرات مهم است. بهینه سازی عبارتست از به
حداقل رساندن زمان فراوری با استفاده از تابع مطلوب. قبل از آزمایش شرایط
کار 70دور در دقیقه بوده و زمان فراوری 58دقیقه بوده است. شرایط مطلوب
محاسبه شده توسط بهینه سازی به شرح زیر است.58دور در دقیقه و 38.5 دقیقه
برای زمان فراوری. شرایط کاری جدید مشخص شده برای آسیاب گلوله ای در نظر
گرفته شده است که خروجی109 کیلوگرم بر ساعت تا 156 کیلوگرم بر ساعت را
داشته و 43%افزایش بهره وری دیده می شود. تجربه و شواهد در شرایط بهینه
سازی انجام شده برای اثبات نتایج بدست آمده انتظارات موجود را از متغیر
وابسته تایید می کند.
کلیدواژه:شکلات,فراوری آسیاب میله ای,طراحی تجربی,بهینه سازی,تابع مطلوب
توضیحات در مورد این مقاله و ترجمه آن
عنوان انگلیسی مقاله: Optimization of processing parameters of a ball mill refiner for chocolate
عنوان فارسی مقاله: بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای
دسته: صنایع غذایی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 17
جهت مشاهده توضیحات کامل تر و دانلود اصل و ترجمه این مقاله اینجا کلیک نمایید.
ترجمه مقاله بهبود سازی پارامترهای پردازش پالایشگاه آسیاب شکلات